Business Model You®: design de carieră agile

Despre Program

Ce este Business Model YOU®?

Este o metodologie de coaching care ajută să descrii și să vizualizezi planul tău de carieră și să (re)definești rolul sau obiectivul profesional. Util atât la nivel individual, cât și în echipă, programul nostru presupune un proces structurat și facilitat, prin care ghidăm participanții să își clarifice direcțiile de dezvoltare profesională în carieră în funcție de punctele lor forte sau de contextul personal. 
Principiile de bază sunt design thinking și business model canvas, aplicate la cariera ta.
Fii propriul tău business și reinventează-te!
business model you
Business Model You design de carieră agile

Cum pot folosi conceptul?

Ești în pragul unei schimbări de carieră? Ai fost disponibilizat și vrei să identifici cariere alternative? Ești la început de drum profesional și nu e clară direcția pe care ai putea-o lua? Sau poate vrei să îți dezvolți echipa și competențele și explorezi noi roluri și direcții?
Oricare ar fi răspunsul, Business Model YOU® te ajută să conștientizezi ce anume ți se potrivește, care sunt rolurile și responsabilitățile pe care ți le asumi cu ușurință și cum să definești corect și clar, pentru orice angajator, propunerea ta de valoare.
Reproiectează-ți acum cariera! 

Descriere program

Primul pas este să vizualizezi cum arată acum planul tău de carieră (ce faci, cum faci, ce știi și pe cine ajuți). Pașii următori, ghidați de facilitator, presupun descoperirea, cu ajutorul grupului de lucru, a unor noi posibilități sau oportunități de carieră, revizuirea modelului și stabilirea unui plan de acțiune imediată.
Totul într-un format vizual, transparent, care crează inspirație și energia de a acționa. 
Tematica programului
Agile HR, Business Model You, Agile Leadership, coaching de carieră
Cui se adresează
Oricui are nevoie de (re)orientare în carieră, pe principii agile
Format program
Online / 3 sesiuni x 90 minute / maxim 10 participanți în grupă
Resurse bonus
Descarcă gratuit planul Business Model YOU®

Rezultate

În cadrul workshop-urilor online, lucrăm interactiv pe platforme de colaborare vizuală. Din echipa Atelierului face parte și un Masterand în orientare profesională și consiliere vocațională, care supervizează procesul.
Vei ieși din program cu o mai bună înțelegere a propunerii de valoare pe care o oferi unui angajator sau client, cu claritate asupra rolului actual și cu un plan acționabil, sub forma de OKR de învățare sau dezvoltare profesională.
Pentru mai multe idei despre program și cum te poate ajuta, vino pe blog.
Instructor
Cristina Baghiu este din 2020 practician acreditat Business Model YOU. Și-a reproiectat propria carieră folosind această metodologie.
"Business Model YOU este un instrument care m-a ajutat să înțeleg cum pot folosi pasiunile și cunoștințele mele, dobândite atât academic, cât și prin învățare experiențială, ca să îmi formulez propriul rol, într-o echipă agilă."
Marina Sofian
Consultant HR

Gata pentru următorul pas?

Vorbește cu echipa agilă din atelier și înscrie-te în program.
All rights Atelierul de Idei Train-IC SRL, CUI 40741119
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram