Validare ca Furnizor de Servicii în Proiectul European FRIEND CCI: Oportunități de Inovație Digitală și Sustenabilitate cu Atelierul de Idei

Atelierul de Idei: Furnizor validat în proiectul FRIEND CCI pentru inovație și sustenabilitate

Știri excelente! Agenția noastră de inovație și cultură digitală în spațiul de muncă a fost validată ca furnizor de servicii în cadrul proiectului european FRIEND CCI.

Ne bucurăm să vă anunțăm că Atelierul de Idei a fost validat ca furnizor de servicii pentru proiectul european FRIEND CCI. După validare, facem parte din lista publică a furnizorilor de servicii FRIEND CCI, alături de câțiva furnizori de servicii români selectați.

Vom avea posibilitatea de a participa ca furnizori externi în apelul pentru propuneri destinat IMM-urilor. Vom susține IMM-urile din industriile culturale și creative, precum și din alte sectoare, să își prezinte propunerile pentru proiecte de digitalizare și/sau de sustenabilitate.

Apel FRIEND CCI pentru propuneri dedicate IMM-urilor:

  • Tematică: Tranziția verde și digitală. Proiecte intersectoriale menite să inoveze produsele/serviciile IMM-urilor sau procesele interne prin digitalizare sau îmbunătățirea sustenabilității lor.
  • Formular de aplicare (necesită înregistrare prealabilă pe Cluster Submission Platform)
  • Ghiduri pentru aplicanți
  • Modalitate: consorții între 2-5 IMM-uri.
  • Suma: între 20,000 și 50,000 de euro.

Alte informații importante:

Puteți aplica pentru finanțare doar într-un consorțiu de minim 2 și maxim 5 IMM-uri. În calitate de furnizor extern, putem participa în oricâte proiecte considerăm necesare. Consorțiul trebuie format din cel puțin 1 IMM din industriile culturale și creative (este important să verificați codurile CAEN eligibile în documentele apelului) și 1 IMM dintr-un alt ecosistem industrial. IMM-ul care conduce consorțiul trebuie să fie din una dintre următoarele țări: Spania, Italia, România, Franța sau Germania. Propunerile transnaționale pot fi făcute cu IMM-uri partenere din alte țări, ceea ce va fi apreciat pozitiv. Propunerea trebuie să includă activități de inovare💡, formare 👩🏫 și internaționalizare 🌍. Accentul trebuie pus pe tranzițiile verde 🌱 și digitală 💻.

Ce poate oferi Atelierul de Idei ca furnizor de servicii extern?

Oferta noastră unică privind practicile de inovație în spațiul de muncă este adaptată scopului acestui apel, oferind servicii de formare online pe:

🙏 Mulțumim FRIEND CCI pentru încrederea acordată și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

All rights Atelierul de Idei Train-IC SRL, CUI 40741119
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram