Certificare Agile HR (ICP-AHR)

Despre Program

Ce este agile HR?

Agile HR sau Agilitatea în organizația de Resurse Umane reprezintă o abordare modernă a proceselor interne. Organizațiile care au făcut tranziția spre Agile au redefinit astfel rolul HR-ului, spre unul de Agile People Coach, și experimentează cu practici și structuri alternative, care să susțină întreaga echipă în procesul de agilizare. Sesiunile de certificare Agile HR și de consultanță în redefinirea proceselor de resurse umane, prin practici și instrumente Agile, se bazează pe curricula acreditată ICAgile și Agile People.

Practici agile HR

Cum arată un Kanban board pentru HR? Cum redefinim procesele de evaluare a performanței cu instrumente Agile, de exemplu OKR? Cum facem exerciții de Employee Experience Mapping? Putem lucra Scrum în proiecte de HR? De unde începem?
Cum creezi HR Value Canvas, ca să vorbești pe limba business-ului? Care sunt pașii pentru dezvoltarea un portofoliu de proiecte Agile în organizația de resurse umane?
Cu cât cresc indicatorii de engagement dacă aplicăm principiile Agile People în definirea de procese inovatoare pentru echipele noastre?
Care este productivitatea unei echipe de recrutare care lucrează Agile HR?

Descriere program

În programul de certificare Agile HR pornim de la principii, pentru a identifica practici și structuri pe care HR-ul le poate dezvolta, astfel încât să dezvolte comportamentele dorite, atât în echipele proprii, cât și în cele pe care le poate influența. Aflăm cum arată o fisă de post a unui angajat Agile și ce întrebări trebuie puse într-un interviu structurat pentru a atrage oamenii potriviți. Experimentăm rolul retrospectivei din metodologia Scrum, ca să înțelegem cum putem crea, continuu, valoare pentru clientul intern și o experiență de excepție a angajaților.
Sesiunile noastre sunt 100% online, interactive, în sistem flipped learning.
Tema programului
Agile HR, Certificare internațională, Business agility
Potrivit pentru
experți și manageri HR, Scrum Master-i și Agile Coach, manageri de echipe, care vor să adopte perspectiva agilă a HR-ului.
Format program
10 sprinturi săptămânale, online, plus 30 zile pentru realizarea unui studiu de caz de aplicare a principiilor și practicilor agile în HR, supervizat. 
Resurse bonus
Descarcă agenda programului și obiectivele de învățare
"Cursul Agile HR mi-a creat oportunitatea de a înțelege mai bine cum Agile Principles influențează realitatea organizațională și, mai ales, rolul decisiv și strategic al HR-ului în implementarea de schimbari orientate către agile. Experiența Cristinei, hands on, s-a dovedit a fi exact acel ingredient care a adus plus valoare întregului demers formativ. De asemenea, cursul a mijlocit și cunoașterea unor profesioniști din HR din toată țara, din multe domenii, și diversitatea punctelor de vedere împărtățite a fost în sine prilej de învățare."
Anca Dumitriu
Studio Manager

Gata pentru următorul pas?

Vorbește cu echipa agilă din atelier și înscrie-te în program.
All rights Atelierul de Idei Train-IC SRL, CUI 40741119
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram