Inovare internă FORTH

Despre Program

Un teambuilding de inovare

Dezvoltat pe baza metodologiei de inovare FORTH (design thinking pe steroizi 😊) , programul se referă la a lansa echipelor interne o misiune: rezolvarea unei nevoi interne, îmbunătățirea unui proces sau a experienței angajaților, într-un timp limitat. Vă ajutăm să dezvoltați programe de inovare internă, într-un concept validat global, care dublează eficiența procesului de inovare. Ce obțineți în locul unui teambuilding clasic: echipe inovative, climat îmbunătățit, comunicare eficientă, într-un program structurat de inovare pentru angajați, cu rezultate premiate.
FORTH Innovation
Forth Innovation | Atelierul de idei

Ce este FORTH

Pe scurt, un program care aduce scânteia inovării în orice echipă. FORTH este un acronim pentru cei 5 pași ai procesului, care sunt parcurși succesiv de către echipe, în misiunea lor:
  • Full Steam Ahead
  • Observe & Learn
  • Raise Ideas
  • Test Ideas
  • Homecoming

Descriere program

Programul începe ca o competiție internă de inovare, pe o temă dată, și se finalizează cu o sesiune de pitching, în care fiecare echipă își prezintă ideile, sub forma câte unui mini-business case. Echipele lucrează intens pe toată durata programului și își dezvoltă competențe valoroase: să formuleze corect întrebări care dezvăluie nevoia clientului, să prioritizeze și dezbată idei, să vină cu soluții, să decidă colaborativ, să susțină prezentări în fața managementului și să formuleze elementele principale ale unui business case.
Tematica programului
Teambuilding de inovare, Business Agility, Agile HR, Design Thinking, FORTH, Hackathon
Cui se adresează
Echipelor interne care înlocuiesc teambuildingul clasic (petrecere + pastilă de învățare) cu un proiect concret, antrenant, cu rezultate imediate pentru oameni
Format program
Hibrid sau in-person. Un mini-FORTH are loc într-un weekend, sub forma unui hackathon intensiv. Sau hibrid cu maxim 5 întâlniri (3 online & 2 fizic)
Resurse bonus
Descarcă agenda programului și află cum arată un mini-business case și cum poți genera peste 600 idei într-o sesiune

Use cases

De la publicarea în 2013 a cărții "The Innovation Expedition", metoda FORTH a provocat schimbări în organizații de pe tot globul. Domeniile de aplicare se referă la FMCG, producție, sector guvernamental, IT, sănătate, energie, mediu universitar, telecomunicații, iar rezultatele se văd atât la echipe tip startup, cât și în întreprinderi mai mari sau corporații. Pentru mai multă inspirație despre expedițiile de inovare FORTH, vino pe blog
Instructor
Cristina Baghiu, consultantul acreditat ca instructor ICAgile este și co-autor al cărții Agile People Principles – A Call to Action for the Future of Work.
"Cristina ne-a ghidat printr-un proces intern de inovare, cu ajutorul căruia am identificat prioritățile strategice ale companiei noastre și 3 direcții importante pentru valorile și dezvoltarea noastră ca lider regional în industria mobilei."
V.C.
Manager

Gata pentru următorul pas?

Vorbește cu echipa agilă din atelier și înscrie-te în program.
All rights Atelierul de Idei Train-IC SRL, CUI 40741119
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram