june, 2023

LEGO® SERIOUS PLAY: Fii propriul super-erou

LEGO® SERIOUS PLAY: Fii propriul super-erousat10jun9:00sat12:00Event Type EvenimentAtelier de lucru Lego Serious Play

Lego Serious Play

Event Details

Atelier introductiv. Locuri limitate.

LEGO® SERIOUS PLAY este o metodologie de facilitare pentru rezolvarea problemelor complexe și pentru luarea de decizii strategice, dedicată să susțină dezvoltarea coeziunii de echipă, transformare personală și performanță de business.

Obiectivul metodologiei este să încurajeze gândirea creativă, prin construcția de metafore experiențiale sau prin clarificarea identității de grup, folosind piesele Lego drept catalizator al exprimării.

Identitatea noastră este o poveste în sine. O poveste pe care ne-am spus-o de atâtea ori, încât am ajuns să o credem cu ochii închiși.

Și atunci, cum să schimbăm povestea și să credem, cu adevărat, că putem să ne schimbăm pe noi înșine?

Aici e nevoie să scriem o poveste, a noastră personală, să ne reinventăm, mai rezilienți, mai agili, să devenim anti-fragili.

Aici intervine puterea LEGO® SERIOUS PLAY.

În luna iunie, în fiecare an, în Atelierul de Idei este luna Serious Play. Ne jucăm serios, cu instrumente și metode inovative, ca să creăm contextul potrivit pentru discuții profunde, înțelegerea mai bună a echipei, orientarea comună către performanță.

Mai multe despre ce este LEGO® SERIOUS PLAY găsiți aici.

Cum se desfășoară atelierul?

  • Timp de 3 ore, o grupă restrânsă, de maxim 8 participanți, va construi, cu piese Lego, conform unei agende facilitate de noi, propriul model de anti-fragilitate;
  • Atelierul este pentru tine dacă: ești manager, responsabil de proiecte sau echipe, lucrezi cu multe responsabilități și îți dorești să te reinventezi. 
  • Vei avea acces la materiale speciale de lucru, și mai ales la piese LEGO® SERIOUS PLAY speciale pentru acest tip de sesiuni
  • Vei face networking cu profesioniști din domenii apropiate și vei înțelege cum gestionează aceștia provocările de zi cu zi.

Agendă

Atelierul are loc în format fizic, într-o locație cu parfum istoric din Iași.

  • ora 9:00-9.30 - Sosirea participanților, networking și cafeaua de dimineață
  • 9.30-10.15 - Lego Serious Play - introducerea metodei și a primilor pași în parcursul de auto-descoperire; construim un model 3D al competențelor și abilităților proprii, care ne pot susține pentru dezvoltarea capacității de a fi anti-fragil;
  • 10.15-11.15 - Vorbim despre ce înseamnă agilitate personală și anti-fragilitate; identificăm comportamente care ne susțin în direcția dorită, și le construim în 3D;
  • 11.15 - 11.30 - Concluzii și identificarea pașilor următori.

Număr participanți: minim 6 – maxim 8

Tarif promoțional: 200 RON+TVA (care acoperă costul materialelor de lucru, consumabile și cafea)

Atelierul reprezintă o introducere în metodologia Lego Serious Play pentru echipe agile, fiind dedicat profesioniștilor din regiunea Moldovei.

Prioritate la înscriere au prietenii Atelierului de Idei, cei care au participat în trecut la programele noastre de formare, întâlniri sau sesiuni de consultanță, și cei recomandați de aceștia. 

Time

(Saturday) 9:00 - 12:00

Pret

200 lei+TVA

Organizer

Cristina Baghiu

Este consultant de inovare certificat în metoda FORTH , EIT Health Alumna, facilitator Management 3.0 , Agile People Coach și ajută organizațiile să gândească în 3 D cu Lego Serious Play. După peste 20 ani în roluri de management în corporații multinaționale, a ajuns să înțeleagă că managementul este responsabilitatea întregii echipe și este decisă să ajute echipele din start-up-uri și companii mari să devină locurile de muncă ale viitorului. Cristina este Agile HR Coach & instructor (IC-Agile certificat), și vrea să introducă principiile Agile în orice domeniu de business. Dezvoltă proiecte pentru comunitate, în cadrul Digital Innovation Zone, singurul hub de inovare digitală din regiunea de Nord Est.. Este unul din cei 35 co-autori ai cărții Agile People Principles , lansată internațional în Septembrie 2020.

Learn More

Inregistreaza-te

 

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram