may, 2023

Agile HR: Workshop intro

Agile HR: Workshop introtue16may14:00tue15:00Event Type EvenimentEvent Type 2GratuitIntro în Programul de CERTIFICARE Agile HR, adresat profesioniștilor de resurse umane

Agile HR

Event Details

Sesiune gratuită de prezentare a programului de CERTIFICARE Agile HR adresat profesioniștilor de resurse umane

Dezvoltă-ți cariera cu ajutorul acestui curs de certificare internațională adresat profesioniștilor în resurse umane –  Agile HR (ICP-AHR) de la ICAgile.

Fie că ești sau vrei să devii Agile Coach, manager de echipe sau profesionist HR, va trebui să înțelegi noul context în care interacționează oamenii și strategia, în cadrul companiilor care adoptă structurile de valoare Agile. Cum vă va impacta noul mod de lucru (remote, echipe distribuite, mix de timp personal / profesional, strategii regândite și reinventate) la nivel de responsabilități? Este timpul să te reinventezi, ca profesionist de resurse umane! Participă la acest workshop gratuit, ca să vezi cum te poate ajuta certificare internațională Agile HR.

Cum va trebui să abordezi managementul performanței, recutarea, învățarea și dezvoltarea, sistemul de beneficii, modul în care măsori implicarea angajaților? Care sunt abilitățile specific necesare unei transformări Agile de succes, din punctul de vedere al oamenilor implicați?

Cu această certificare internațională, vei obține recunoașterea ca profesionist pregătit pentru organizațiile viitorului, împreună cu un set extins de informații, practici și metode pentru a lucra cu oamenii, cu focus pe individ și crearea de valoare.

Mai multe despre acest program internațional de certificare găsiți aici.

Ce înveți?

  • Cum trebuie să se adapteze HR-ul pentru a crea maxim de valoare într-o organizație Agilă? Cum ar trebui să se desfășoare recrutarea, evaluarea performanței, discuțiile despre salarii?
  • Ce exemple concrete există? Cum au procedat alte organizații? Ce funcționează și ce nu?

Ce obții concret?

  • Poți pune întrebări despre aplicabilitatea programului;
  • Plus un cod de discount pentru înregistrarea la următoarea serie de certificare Agile HR.

Cui se adresează:

Programul de certificare este destinat în primul rând liderilor de echipe, HR sau business, care urmăresc transformarea Agile, și care vor să se adapteze rapid la noua lume remote. Cunoștințele despre Agile sunt utile, dar nu neapărat necesare, în schimb încurajăm participanții care au experiență în aria HR să se înscrie, pentru a putea să și experimenteze practicile dobândite în cadrul programului.

Time

(Tuesday) 14:00 - 15:00

Organizer

Cristina Baghiu

Este consultant de inovare certificat în metoda FORTH , EIT Health Alumna, facilitator Management 3.0 , Agile People Coach și ajută organizațiile să gândească în 3 D cu Lego Serious Play. După peste 20 ani în roluri de management în corporații multinaționale, a ajuns să înțeleagă că managementul este responsabilitatea întregii echipe și este decisă să ajute echipele din start-up-uri și companii mari să devină locurile de muncă ale viitorului. Cristina este Agile HR Coach & instructor (IC-Agile certificat), și vrea să introducă principiile Agile în orice domeniu de business. Dezvoltă proiecte pentru comunitate, în cadrul Digital Innovation Zone, singurul hub de inovare digitală din regiunea de Nord Est.. Este unul din cei 35 co-autori ai cărții Agile People Principles , lansată internațional în Septembrie 2020.

Learn More

Inregistreaza-te


Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram