Women in Agile: hai în comunitatea locală!

17 mart. 23
Categorie:

Pe 28 Martie 2023 , la ora 18, ne vedem în Iași, la prima întâlnire Women in Agile, susținută de Atelierul de Idei, Agile People Romania și Endava. Hai și tu!

Eu am simțit de mult nevoia unei comunități locale, care să mă inspire și să mă susțină, sau să-mi pună frână când proiectele pe care mi le propun sunt prea multe și nu reușesc să le prioritizez. Și am simțit nevoia unui spațiu sigur pentru experimentare, mai ales când e vorba despre a vorbi despre și a introduce concepte îndrăznețe (cum este cel al Agile pentru HR, #NewPay, stabilire de obiective de performanță de echipă și nu individuale sau renunțare totală la procesul de evaluare a performanței).

Dar nu e vorba aici despre nevoia mea.

Acoperim o nevoie a comunității locale de oameni agili

Fie că lucrezi în HR, în practica de IT, ai rol de lider, manager sau gestionezi proiecte și idei, agilitatea este relevantă pentru tine. Mentalitatea agilă la nivel de individ, practici de agile team coaching, leadership agil, cum să crești autonomia, responsabilitatea și engagementul echipelor, cum să creezi o experiență de recrutare și onboarding care crează valoare în intern și în extern, toate acestea ar trebui să fie în arsenalul oricui.

Și cum putem învăța, cel mai bine, din experiențele fiecăruia, dacă nu găsim și un spațiu sigur să ne întâlnim și să schimbăm idei?

Program derulat împreună cu Agile People Romania și EMCC Romania

Cu ajutorul prietenilor din Endava, dăm startul pe 28 martie la prima întâlnire Women in Agile, un eveniment de 90 minute în care:

  • povestim despre programul pilot Mentoring Women in Agile, derulat la nivel național împreună cu EMCC Romania, unde vă puteți înscrie ca mentor sau mentee;
  • avem invitați care știu ce înseamnă să fii Woman in Agile 😊
  • și prezentăm o practică de mentalitate agilă, pe care o poți aplica în echipa ta.
All rights Atelierul de Idei Train-IC SRL, CUI 40741119
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram