Testimoniale curs certificare Agile HR

29 dec. 20
Categorie:

Participanții la prima serie de certificare Agile HR au cuvântul:

Cursul Agile HR mi-a creat oportunitatea de a înțelege mai bine cum agile principles influențează realitatea organizațională și, mai ales, rolul decisiv și strategic al HR-ului în implementarea de schimbări orientate către agile. 

Experiența Cristinei, hands on, s-a dovedit a fi exact acel ingredient care a adus plus valoare întregului demers formativ. De asemenea, cursul a mijlocit și cunoașterea unor profesioniști din HR din toată țara, din multe domenii, și diversitatea punctelor de vedere împărtățite a fost în sine prilej de învățare. 

Testimonial Anca Dumitriu - Seria Septembrie 2020

I really enjoyed the learning experience with Cristina and the ideas from Agile People topics. This course really helped me to better understand how HR should and could work towards delivering continuous value and creating great experiences.

Alina Covaci-Ciornei - People Development Business Partner

I consider this course to be really relevant for all professionals working with people,  as the information is strong, useful and easy to apply.

I would recommend every professional who is working with people to take this course, as it will help you broaden your horizon and change your mindset towards Agile .

Testimonial Alina Covaci-Ciornei - Seria Septembrie 2020

De îndată ce am aflat despre programul Agile HR cu certificare internațională, m-am conectat imediat. Căutam demult ceva nou in HR. Experiența mea de învățare cu Agile People și Cristina Baghiu a fost transformatoare.

Anca Covaciu - HR Expert. Ex HR Head Alcon Romania, Balkans and Adriatic

Am acum o mentalitate nouă, cunoștințe și abilități care mă ajută să privesc diferit la oameni și organizații. Agile HR sprijină o mai bună conectare între companie și oamenii ei, urmărind supraviețuirea și succesul organizațiilor în lumea VUCA . Instrumente precum Kanban, Retropectiva, Matrici de delegare, sesiuni zilnice de STAND-Up, Formule salariale, Profil motivațional REISS și altele mă ajută din punct de vedere practic pentru transformarea proceselor de HR cu care lucrez. Recomand cu căldură.

Testimonial Anca Covaciu - Seria Septembrie 2020

Am participat la multe cursuri de-a lungul carierei mele, dar acest curs este unul dintre puținele care pot spune că mi-au deschis un nou orizont. Am început cursul știind foarte puțin despre Agile și am învățat uimitor de mult în ultimele luni.

Codruța Burda - Global HR Business Partner

Dar nu numai atât, subiectul mă pasionează atât de mult, incât intenționez să ma dedic Agile HR în următorul an, atât în învățare cât și în practică. Cursul este plăcut, facilitarea Cristinei este extraordinară și învățarea de la colegi este neprețuită. Sunt deja un fan activ și declarat al Agile HR și îmi doresc să creăm o comunitate de profesioniști Agile HR în România care să continue să învețe unii de la alții. Invitația de a participa și cu alte grupe în viitor și a învăța unii de la alții în diferite etape de învățare o consider extraordinar de utilă. Acest curs nu s-a terminat și continuă să îmi schimbe viața în bine și mă ajută să privesc organizația în care lucrez cu mult mai mult optimism și mintea deschisă la schimbare.

Codruța Burda - Seria Septembrie 2020

Cursul a fost o experiență extrem de bogată, cu informații noi și interesante care m-au făcut să înțeleg că pentru a le aplica nu este suficient doar să cunoști anumite concepte, ci trebuie să îți schimbi mindset-ul. Agile în HR înseamnă să te poți detașa de tine însuți, să încerci să îi înțelegi cu adevărat pe ceilalți, să fii creativ, să fii conștient că pot exista bariere și, în același timp, să fii  pregătit să le accepți.

G.D.-HR Specialist Companie IT

Până la urmă, lumea este în schimbare permanentă și este nevoie să găsim soluții pentru a ne adapta. Cred că odată înțeleasă și aplicată această metodologie, cu toate instrumentele sale, companiile ar deveni mult mai eficiente, iar acolo unde există probleme de comunicare, acestea s-ar rezolva cu siguranță. Mulțumesc, Cristina, pentru această oportunitate.

All rights Atelierul de Idei Train-IC SRL, CUI 40741119
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram