Inovarea mediului de lucru - proiect premiat în competiția internațională Start at Best

21 mai 21
Categorie:
SustainAgile StartAtBest

Credeați că vorbim de agilitate doar în contextul firmelor mari sau corporațiilor?

De multe ori, există echipe sau firme cu ADN agil, care fac lucrurile pe baza principiilor Agile fără să pună vreodată o etichetă a unei metodologii sau concept. Sau există firme, cum este cazul Katty Fashion, un jucător tradițional din industria fashion din regiune, care vrea să fie nu doar o firmă care inovează domeniul (și aici chiar sunt buni - au investit în retehnologizare și R&D și au primit și ceva premii pe acest subiect) ci, mai ales, o echipă în care climatul de inovare (adică felul în care facem noi lucrurile aici) să fie prezent.

Timp de aproape 8 luni am lucrat cu acești oameni, în cadrul unui proiect european susținut de cea mai prestigioasă comunitate de inovare organizațională - Start at Best.

Ne-am propus să redesenăm rolurile viitorului în această echipă, pe baza principiilor Agile People, și să redefinim cu practici Agile cum se desfășoară proiectele, cum se organizează fiecare, cum testăm dacă siguranța psihologică e bine și, mai ales, cum creem echipe auto-organizate, inovative, capabile să învețe din greșeli și să progreseze.

Rezultatul?

Un proiect premiat - care figurează acum pe lista scurtă a studiilor de caz de succes, alături de nume foarte cunoscute la nivel european.

Pentru curioși, studiul de caz al Katty Fashion, în care Atelierul a fost partenerul de training și consultanță în inovare organizațională este aici.

All rights Atelierul de Idei Train-IC SRL, CUI 40741119
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram