Agile People® Bootcamp | Bucuresti | Noiembrie 2022

Bootcamp Agile. 2 zile intense de practici Agile pt HR

Un context sigur de experimentare a celor mai utile practici Agile pentru profesioniștii HR, într-un program hibrid.

Acest bootcamp se adresează profesionștilor HR care au început să experimenteze practici Agile, fie pentru că sunt pasionați de subiect, sau pentru că organizația în care activează are deja astfel de practici introduse în anumite procese sau echipe.

Fie că ești sau vrei să devii Agile Coach, manager de echipe sau profesionist HR, va trebui să înțelegi noul context în care interacționează oamenii și strategia, în cadrul companiilor care adoptă structurile de valoare Agile. Cum vă va impacta noul mod de lucru (hibrid, remote, echipe distribuite, mix de timp personal / profesional, strategii regândite și reinventate) la nivel de responsabilități? Este timpul să te reinventezi, ca profesionist de resurse umane!

Cum va trebui să abordezi managementul performanței, recutarea, învățarea și dezvoltarea, sistemul de beneficii, modul în care măsori implicarea angajaților? Care sunt abilitățile specific necesare unei transformări Agile de succes, din punctul de vedere al oamenilor implicați?

Cum facem un Kanban pentru recrutare, un proces de Onboarding agile sau o fișă de post pentru echipe auto-organizate?

Participând la acest bootcamp, vei obține un set extins de informații, practici și metode  Agile, pe care le poți aplica imediat în organizația ta.

Livrarea, exercițiile, instrumentele și agenda acestui program sunt optimizate pentru mediul hibrid. Deși ne întâlnim față în față, într-un spațiu propice interacțiunilor și socializării, tot ceea ce lucrăm este creat direct pe platforme digitale, pentru a putea fi preluat imediat de către tine sau colegii tăi, dacă vei dori să implementezi template-urile pe care le vei construi.

Mai multe despre programele noastre de Agile HR găsiți aici.

Ce obții concret?

 • o experiență unică de lucru practic într-un proiect Agile din sfera resurselor umane;
 • instrumente și practici utile pentru Onboarding, recrutare, managementul performanței, în manieră Agile – deci o șansă să fii în lumina reflectoarelor și să conduci proiecte noi;
 • Acces la comunitatea Agile People  – unde poți interacționa cu profesioniști HR din întreaga lume!
 • Materialele de training, colecția de instrumente și practice pe care să le implementezi imediat în echipa ta.
 • 2 cărți Agile People în format electronic
 • Acces la platforma de learning Agile People timp de 2 luni

Ce înveți?

 • Ce caracterizează modul de gîndire Agile și cum să faci trecerea de la organizația de HR clasică atunci cînd celelalte echipe deja lucrează cu valori agile
 • Cum poate folosi HR-ul tehnici Agile pentru Scrum sau Kanban, în proiecte de recrutare, employee engagement, managementul performanței

Sprint backlog (agendă)

 • Sprintul 1: Fișele de post – vor mai fi necesare? Vei propune un plan de acțiune pentru modelarea rolurilor pe mentalitatea Agile , pentru a dezvolta noi abilități, utile în echipele multi-funcționale.
 • Sprintul 2: Motivarea angajaților în manieră Agile: Vei recomanda organizației tale diverse instrumente de motivare care pot fi aplicate în noul context de lucru și vei descrie cum se schimbă evaluările tradiționale;
 • Sprintul 3: Recrutarea și experiența candidaților: Vei construi o strategie de sourcing care poate fi folosită pentru a atrage profilul potrivit de angajat care să susțină creșterea organizației;

Fiecare sprint este format din:

 • pre-work
 • sprint work (întâlnirile live)
 • sprint learning (discuțiile din grup și activități individuale)
 • retrospectivă

Vom folosi pe tot parcursul bootcamp-ului instrumente practice, modele și exerciții pentru HR și manageri: Kanban, Sprint-uri, Scrum și Retrospective.

Cui se adresează:

Programul este destinat în primul rând liderilor de echipe, HR sau business, care urmăresc transformarea Agile. Cunoștințele despre Agile sunt utile, dar nu neapărat necesare, în schimb încurajăm participanții care au experiență în aria HR să se înscrie, pentru a putea să și experimenteze practicile dobândite în cadrul programului.

Durată:

Bootcamp-ul cuprinde 12 ore de lucru, împărțite pe parcursul a 3 zile (joi, vineri & luni), astfel încât la finalul fiecărei zile să puteți aloca timp pentru o activitate individuală de învățare care să fie baza discuției în sprint-ul următor.

Programul începe oricând avem formată o nouă grupă. Înregistrați-vă ca participant și veți primi info referitor la calendarul estimativ și data de începere a grupei următoare.

Livrare Hibrid:

Deși de întâlnim față în față pentru prezentări și exerciții de echipă, folosim în continuare platforma Trello pentru a urmări agenda și exercițiile, Slack pentru comunicare între sesiuni (și alte tool-uri de ideație și colaborare, pe care le veți descoperi pe parcurs).

Nivel curs: Avansat

Număr participanți: minim 6 – maxim 12

Investiție: 620 EUR+ TVA

Ofertă early-bird: 540 EUR + TVA – valabilă până la 10.10.2022

Pentru ofertă de grup și condiții de plată (inclusiv rate lunare), vă așteptăm cu mail la office@atelierul-ideilor.ro. Persoanele fizice care își susțin singure costul acestei certificări, companiile membre HR Club și membrii grupurilor Facebook HR Hub, HR for IT și Agile People Romania community au ofertă specială  – doar să ne scrieți.

Instructor acreditat ICAgile

Cristina Baghiu:Cristina Baghiu | Management 3.0 facilitator

Este consultant de inovare certificat în metoda FORTH EIT Health Alumna, facilitator Management 3.0 , Agile People Coach și ajută organizațiile să gândească în 3 D cu Lego Serious Play. După peste 20 ani în roluri de management în corporații multinaționale, a ajuns să înțeleagă că managementul este responsabilitatea întregii echipe și este decisă să ajute echipele din start-up-uri și companii mari să devină locurile de muncă ale viitorului.

Cristina este Agile HR Coach & instructor (IC-Agile certificat), și vrea să introducă principiile Agile în orice domeniu de business. Dezvoltă proiecte pentru comunitate, în cadrul Digital Innovation Zone, singurul hub de inovare digitală din regiunea de Nord Est..

Este unul din cei 35 co-autori ai cărții Agile People Principles , lansată internațional în Septembrie 2020.

 

Oferim discounturi de grup și materiale de suport pentru a vă convinge angajatorul că merită să participați la acest program. Doar să ne scrieți la cristina@atelierul-ideilor.ro

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.