About

Ce este Agile HR?

Agile HR sau Agilitatea în organizația de Resurse Umane reprezintă o abordare modernă a proceselor interne. Organizațiile care au făcut tranziția spre Agile au redefinit astfel rolul HR-ului, spre unul de Agile People Coach, și experimentează cu practici și structuri alternative, care să susțină întreaga echipă în procesul de agilizare. Sesiunile de certificare Agile HR și de consultanță în redefinirea proceselor de resurse umane, prin practici și instrumente Agile, se bazează pe curricula acreditată ICAgile și Agile People.

Results

Cum arată un Kanban board pentru HR? Cum redefinim procesele de evaluare a performanței cu instrumente Agile, de exemplu OKR? Cum facem exerciții de Employee Experience Mapping? Putem lucra Scrum în proiecte de HR? De unde începem?

Program Overview

Ce facem la un curs de certificare Agile HR? Pornim de la principii, pentru a identifica practici și structuri pe care HR-ul le poate dezvolta, astfel încât să dezvolte comportamentele dorite, atât în echipele proprii, cât și în cele pe care le poate influența. Cum arată o fisă de post a unui angajat Agile? Sau ce întrebări trebuie puse într-un interviu structurat pentru a atrage oamenii potriviți? Ce spuneți de o retrospectivă?

Sesiunile noastre sunt 100% online, interactive, în sistem flipped learning.
Pentru cine sunt: oameni de HR, Scrum Master-i și Agile Coach care vor să învețe și abordări pentru dezvoltarea agilității business-ului, manageri de echipe.

Cristina Baghiu, consultantul acreditat ca instructor ICAgile este și co-autor al cărții Agile People Principles – A Call to Action for the Future of Work.

Use Cases
În cadrul workshop-urilor, lucrăm interactiv pe platforme de colaborare vizuală, în grupuri de învățare de maxim 12 persoane. În paralel, veți lucra la studiul de caz, obligatoriu de finalizat pentru obținerea certificării ICP-AHR.
For detailed use of our methods, follow our blog.
Atelierul de Idei logo outline

Let’s get in touch!

Do you want more info about this service?
Fill in the form to schedule a quick free call about your project.

Number of employees*
Please select your department*
I agree with storage and handling of my data by this website.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.